Persondatapolitik

Vores persondatapolitik er ment som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, når du bruger vores hjemmeside, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi anvender dem til.

 

Hvilke personoplysninger indsamler vi, og hvad bruger vi dem til?

Når du besøger hjemmesiden, har du mulighed for at melde dig til vores nyhedsbrev ved at opgive dit navn, postnummer og din e-mail.

Vi bruger kun oplysninger til at sende dig nyhedsmails og intet andet.

Ud over de oplysninger, du selv indtaster, anvender hjemmesiden cookies med det formål at indsamle statistiske informationer. Cookies indeholder ikke oplysninger om dig som person.

Hvilke cookies vi bruger, kan du se i vores cookiepolitik her.

 

Hvordan opbevarer vi dine oplysninger?
Dine oplysninger opbevares i Mailchimp. Du kan læse deres persondatapolitik her: https://mailchimp.com/legal/privacy/

 

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe du ønsker at modtage vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig, sletter vi dine oplysninger.

 

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Vi videregiver eller sælger naturligvis ikke dine oplysninger til andre ud over at opbevare dem i Mailchimp.

 

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Du har også ret at gøre indsigelse mod vores behandling af dem, at få dem rettet, hvis de er ukorrekte, at få dem udleveret og at få dem slettet.

Kontakt os på nedenstående telefonnummer eller mail.

Du har til hver en tid retten til at klage til Datatilsynet (https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

 

Kontakt os

Skott i Rold er dataansvarlig for alle oplysninger, indsamlet på denne hjemmeside. Du kan altid kontakte os med spørgsmål og ønsker.

 

Skott i Rold
Hobrovej 8
9510 Arden

Tlf.: 9856 1473
E-mail: post@skott-rold.dk