Konfirmationskjoler hos SKOTT i Rold

HUSK TIDSBESTILLING

 

Covid-19

Grundet COVID-19 og de mange restriktioner, er vi i denne sæson 2020/21, nødsaget til at indføre TIDSBESTILLING på vores Konfirmationskjoler. Du bestiller tid ved at ringe til butikken på tlf.: 9856 1473.

 

For at alle kan føle sig trygge, beder vi om, at vi hjælper hinanden på følgende måde:

  • Ring og bestil tid inden du kommer og kigger på kjoler. På denne måde kan vi styre hvor mange mennesker vi er i butikken og sørge for god afstand
  • For at undgå overlap mellem tiderne: Kom max 5 minutter inden den aftalte tid
  • Når du har booket tid til kjoleprøvning, står vi klar med nyvaskede hænder og håndsprit
  • Medbring maks. 2 gæster til din kjole prøvning

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på tlf.: 9856 1473. Vi beklager alle forholdsreglerne og besværet det evt. måtte medføre. Men vi skal stadig passe på os selv og hinanden og vi vil gøre vores ypperste for at give hver enkelt

konfirmand en rigtig god oplevelse.

 

Konfirmationskjoler 2020

Du kan købe konfirmationskjoler til konfirmationen nu.

 

Vi har smukke konfirmationskjoler fra White Sunday, Real Silk, Nicole de Val, Partyline og Lilly. Så der er mange flotte konfirmationskjoler at vælge i mellem.

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige konfirmationskjole, der er INGEN tidsbestilling til prøvning af kjoler, og vi kan rette den til på vores egen systue, mod betaling så den passer perfekt.

 

Trenden for konfirmationskjoler i 2020, er som forrige år de korte kjoler, denne sæson ser vi dog snittet lidt under knæet. Flere kjoler har trekvart eller lange ærmer og som tidligere år, er der ikke sparet på blonderne.
En ny trned som virkelig er begyndt at se dagens lys, er buksedragter og jumsuits, enten som helt enkle i glat stof med elegante udskæringer på ryggen, eller med blonder i toppen eller på ærmerne.
Både konfirmationskjolerne og buksedragter bliver stadig for det meste kombineret med et par fede hvide sneakers.

I 2020 er den afslappede konfirmationskjole i boheme stil også godt med på trenden, i snit med slå-om effekt, flæser eller gammeldags blonder.

Ud over selve konfirmationskjolen, er det også "cool" at have jakke med, enten denim, rosa eller helt hvid.

Se et lille udpluk af vore jakker til konfirmationen her.

 

Kom og vælg din konfirmationskjole i god tid - vi opbevarer din kjole GRATIS indtil din konfirmation.

Er du på udkig efter et godt tilbud? Tag et kig på vores nedsatte konfirmationskjoler. Du kan få en virkelig flot konfirmationskjole for kun 300 kr.!

 

Vi glæder os til at se dig!

 

 

Masser af lækkert tilbehør til din konfirmationskjole